Богодухівська міська рада

Харківська область

19 травня відбулася IX позачергова сесія VIII скликання

Дата: 19.05.2021 17:29
Кількість переглядів: 440

  Фото без описуСесія пройшла плідно і конструктивно. Розглянуто 16 питань порядку денного та 113 земельних питань.

   

Серед основних рішень - затвердження Статуту КП "Господар" Богодухівської міської ради та призначення керівника підприємства. Директором КП "Господар" призначено Андрія РИЖОНКОВА. Міський голова привітав Андрія Володимировича і одразу поставив перед новим керівником комунального підприємства завдання: до кінця року довести кількість укладених договорів з населенням до 9 тисяч (зараз - 4393) і за рахунок цього - зменшити тарифи на послуги для населення, які надає КП «Господар», як мінімум, удвічі.

   На забезпечення нагальних потреб громади було розподілено вільний залишок коштів бюджету у обсязі 616,795 тис. грн. Міський голова Володимир БЄЛИЙ зазначив на необхідності дотримання фінансової дисципліни бюджетними організаціями "Не намагайтеся завищувати вартість товарів або обсяги робіт. Під кожне придбання необхідна специфікація. Всі закупівлі здійснюються відкрито, через платформу PROZORRO, що забезпечує економію і раціональне використання бюджетних коштів".

   На сесії було затверджено Комплексну цільову програму «Розумне місто» на 2021-2024 роки.

   У ході розгляду земельних питань дискусію викликало питання відмови у затверджені проєктів землеустрою. За вимогою депутатів, керівник відділу земельних відносин та захисту довкілля Олена ЦЕРКОВНА пояснила, що при виготовленні документації були допущені помилки колишніми сільськими радами. Міський голова доручив віднайти механізм вирішення цього питання з максимальним комфортом для людей, адже для виготовлення документації мешканці витратили власні кошти.

   Детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.