Богодухівська міська рада

Харківська область

У міському Будинку культури  відбулися  урочистості з нагоди Міжнародного дня сім’ї та Дня матері

Дата: 17.05.2021 14:41
Кількість переглядів: 329

Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ вручив Подяки жінкам, чий досвід виховання дітей є прикладом для наслідування.      

У вітальному слові Володимир Миколайович відмітив особливу роль жінки-матері у духовному та національному розвитку української родини, зазначив, що всі ми залишаємося дітьми, поки у нас є мама! З особливою повагою звернувся до матерів, чиї сини віддали життя заради захисту незалежної України,  подякував їм за те, що вони виховали своїх синів справжніми патріотами.

Володимир Миколайович акцентував також увагу на вагомій ролі родин, які взяли на себе відповідальність за долю дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Голова громади зазначив, що усиновивши чи взявши дитину під опіку, створивши прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, вони дають дітям надію на щасливе дитинство і повноцінне життя, вселяють в їхні душі віру в добро, навчають бути самодостатніми, впевненими у собі.

Для учасників заходу аматорами міського будинку культури організовано святковий концерт. Усі запрошені отримали від міського голови квіти, подарунки та щирі побажання міцного здоров’я, щастя, благополуччя, миру, душевного спокою, любові, непохитної міцності родинних стосунків та гідного продовження у найдорожчому своєму багатстві – дітях!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь