Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулися урочисто-траурні заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення та 76-ої річниці Перемоги у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2021 17:42
Кількість переглядів: 455

Фото без опису 08 травня 2021 року у м. Богодухові біля пам'ятника Невідомому солдату, пам'ятного знаку "Танк" та на Меморіалі Слави відбулися урочисто-траурні заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення та 76-й річниці Перемоги у Другій світовій війні.

Очолили заходи керівники громади: заступники міського голови Віктор СТОЙЧИК, Оксана СИЗОНЕНКО, секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ. Участь у заходах взяли голова районної ради Юрій ЯЦИНА, заступник голови районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, керівник апарату Богодухівської РДА Ірина РОЗТЯГАЙ, керівники установ, організацій, структурних підрозділів міської ради, представники громадських організацій. Біля пам'ятника Невідомому солдату настоятель Свято-Духівського храму протоієрей Стефан Бугір у співслужінні зі священнослужителями здійснив панахиду за загиблими під час Другої світової війни.
Виступаючи на мітингу на Меморіалі слави, секретар міської ради Рамаз Гамбарашвілі, зокрема, зазначив, що наш святий обов'язок - пам’ятати уроки минулого, не забувати героїв, які здобували мир у світі. Ця пам’ять робить нас сильнішими і впевненішими, виховує гідне молоде покоління.
Цього ж дня представниками Молодіжної ради і Сектору у справах молоді та спорту (Павло ГРИГОРОВИЧ) було здійснено покладання квітів до пам'ятного знаку євреям Богодухова, які стали жертвами нацизму та були розстріляні 23 червня 1942 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь