Богодухівська міська рада

Харківська область

З Днем пам'яті та примирення

Дата: 08.05.2021 09:13
Кількість переглядів: 675

Фото без опису Дорогі ветерани та учасники Другої світової війни! Шановні мешканці Богодухівської громади! Щороку 8 травня, у День пам’яті та примирення, та 9 травня, у День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років, ми віддаємо данину пам’яті й глибокої поваги мужнім захисникам     

 

Батьківщини, всім, хто героїчно наближав довгоочікувану перемогу.
Друга світова війна була страшним лихом для України, яка понесла внаслідок цього надзвичайні людські втрати, зазнала руйнування тисяч міст і сіл. Ціною численних утрат воїни-українці змогли захистити свій дім і свою Батьківщину. Їх боротьба у роки Другої світової війни є свідченням прояву патріотизму та великих чеснот. Пам’ятаючи про це, ми маємо зберегти наші свободи, нашу незалежність, єдність та злагоду у суспільстві. Ми маємо пам’ятати уроки минулого, не забувати героїв, які здобували мир у світі. Ця пам’ять робить нас сильнішими і впевненішими, виховує гідне молоде покоління, яке сьогодні без вагань стає на захист України.
Цей святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу перемогу, схиляємо голови перед священною пам'яттю полеглих у Другій світовій війні.
Земний уклін вам, дорогі ветерани, за мужність, стійкість, відвагу! Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться у серцях нащадків неперевершеним зразком справжнього патріотизму та благородства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь