Богодухівська міська рада

Харківська область

Зі світлим Христовим Воскресінням!

Дата: 02.05.2021 09:27
Кількість переглядів: 535

Фото без опису Шановні мешканці Богодухівської громади! Прийміть найщиріші вітання зі світлим та величним святом Воскресіння Христового!

У житті кожного християнина Пасха - свято найбільш шанобливе і величне. Воно приходить з квітучою і теплою весною, об’єднує всіх нас на основі традиційних духовних цінностей, зміцнює віру в торжество миру, добра і справедливості. Своїм  Воскресінням Христос довів: найбільші труднощі, найважчі біди, які випадають на нашу долю, можуть і будуть переможені! Це особливо важливо пам’ятати в часи випробувань. Пасхальні дні зазвичай спонукають всіх по-новому побачити і відчути себе в світі, оцінити свої помисли, бажання і вчинки, а ще - бути уважнішими і милосерднішими один до одного. 

Нехай же це свято принесе вам і вашим близьким благополуччя і весняне відродження, додасть сили для добрих справ, а життя стане світлішим і прекраснішим.

Бажаємо, щоб цей воістину величний день торжества Життя і Любові зміцнив нас духовно, наповнив наші серця любов’ю, добром, радістю, чистотою помислів та щирістю почуттів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.