Богодухівська міська рада

Харківська область

Зберігаймо світлу пам’ять про померлих з турботою про майбутні покоління!

Дата: 30.04.2021 12:30
Кількість переглядів: 516

     Фото без опису   Наближаються Великдень і поминальні дні. За традицією жителі Богодухівської громади проводять прибирання територій кладовищ. В більшості населених пунктів впорядковані місця поховань, видалені аварійні дерева та вивезено сміття.


Задля підтримання порядку на кладовищах облаштовані спеціальні місця,  куди необхідно викидати сміття після прибирання могил. Однак, часто люди засмічують сусідні ділянки, складують відходи біля сміттєвих баків. Таким чином, самі перетворюють кладовища на звалища.
Останнім часом традиція прикрашати могили штучними квітами та пластиковими вінками набрала загрозливих масштабів. Пластикові вироби становлять серйозну загрозу навколишньому середовищу та здоров’ю людей. Утилізувати пластикові квіти для кладовищ, без шкоди довкіллю, майже неможливо. Екологи наголошують: масове використання штучних квітів загрожує екологічною катастрофою! Цю думку підтримали і депутати Богодухівської міської ради під час останньої сесії, віддавши перевагу щодо упорядкування місць поховань живими квітами, а не штучними.
Давайте шанобливо ставитися один до одного та до місця останнього спочинку наших рідних та близьких! Зберігаймо світлу пам’ять про померлих з турботою про майбутні покоління!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.