Богодухівська міська рада

Харківська область

30 квітня своє професійне свято відзначають прикордонники

Дата: 30.04.2021 10:19
Кількість переглядів: 502

Фото без опису30 квітня українські прикордонники відзначають своє професійне свято. День прикордонника для кожної країни - свято особливе, адже прикордонники охороняють найголовніше - межі державної території. Свято має особливе значення і в Україні, в якій у 2014 році РФ зухвало порушила цілісність державного кордону України – анексувала територію АР Крим і розв`язала війну на Донбасі. Прикордонникам випало першими відчути підступність ворога. І ціна тому – людські життя. З шаною і скорботою схиляємо голови перед пам'яттю загиблих воїнів, які ціною власного життя забезпечили безпеку кордону і цілісність країни. 


Нині щоденно тисячі прикордонників, серед яких є і наші земляки, стоять на варті країни, у ефективній взаємодії з українським військом стримують російського агресора на лінії розмежування, й охороняють кордони не тільки на суходолі. Під їхнім пильним оком перебувають десятки тисяч морських миль і українське небо.
Українські прикордонники – взірець професіоналізму у відстоюванні суверенітету та незалежності  держави.
У день професійного свята ми приєднуємося до всіх привітань на адресу воїнів-прикордонників, ветеранів служби і бажаємо міцного здоров`я та щастя, миру та достатку, надійного домашнього вогнища, мужності та рішучості в охороні кордонів нашої прекрасної країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.