Богодухівська міська рада

Харківська область

30 квітня своє професійне свято відзначають прикордонники

Дата: 30.04.2021 10:19
Кількість переглядів: 494

Фото без опису30 квітня українські прикордонники відзначають своє професійне свято. День прикордонника для кожної країни - свято особливе, адже прикордонники охороняють найголовніше - межі державної території. Свято має особливе значення і в Україні, в якій у 2014 році РФ зухвало порушила цілісність державного кордону України – анексувала територію АР Крим і розв`язала війну на Донбасі. Прикордонникам випало першими відчути підступність ворога. І ціна тому – людські життя. З шаною і скорботою схиляємо голови перед пам'яттю загиблих воїнів, які ціною власного життя забезпечили безпеку кордону і цілісність країни. 


Нині щоденно тисячі прикордонників, серед яких є і наші земляки, стоять на варті країни, у ефективній взаємодії з українським військом стримують російського агресора на лінії розмежування, й охороняють кордони не тільки на суходолі. Під їхнім пильним оком перебувають десятки тисяч морських миль і українське небо.
Українські прикордонники – взірець професіоналізму у відстоюванні суверенітету та незалежності  держави.
У день професійного свята ми приєднуємося до всіх привітань на адресу воїнів-прикордонників, ветеранів служби і бажаємо міцного здоров`я та щастя, миру та достатку, надійного домашнього вогнища, мужності та рішучості в охороні кордонів нашої прекрасної країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.