Богодухівська міська рада

Харківська область

Робоча нарада з діловодами

Дата: 28.04.2021 13:58
Кількість переглядів: 469

Фото без опису  28 квітня відбулася робоча нарада під головуванням першого заступника Богодухівського міського голови Віктора СТОЙЧИКА, за участю головного бухгалтера міської ради Ольги ВОРОЖБИТ, завідувача сектора культури та туризму Алли ВОЛОШКО, директора міського будинку культури Наталії ЦЕРКОВНОЇ, військового комісара Богодухівського ОМТЦК та СП Володимира МАСЛАКА, діловодів загального відділу Богодухівської міської ради, завідувачів сільських клубів-філій.

В ході наради розглянули питання проведення робіт з благоустрою населених пунктів та упорядкування пам’ятників, обелісків, місць поховання та пам'ятних знаків загиблим солдатам.  В.Стойчик зазначив, що в більшості населених пунктів  ці роботи проводяться на належному рівні, але на жаль, ще залишається багато проблем і питань. Ремонтно-будівельні матеріали міською радою придбані, їх можна отримати, також будуть придбані квіти для озеленення. Вся територія громади має бути у належному санітарному стані. А для цього треба організовувати співпрацю щодо благоустрою з місцевими депутатами, керівниками сільгосппідприємств, громадськістю.

А.Волошко  звернула увагу на проведення святкових заходів з нагоди Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Наголосила на необхідності дотримання карантинних вимог під час урочистостей.
На нараді було розглянуто і ряд інших питань. Зокрема, В.Маслак  поінформував присутніх з питань навчання підрозділів тероборони в травні поточного року та щодо щорічної одноразової допомоги учасникам бойових дій. В.Колесник, інженер з охорони праці КП «Богодухівжитло»  роз’яснив важливі моменти щодо дотримання правил безпеки праці під час залучення до громадських робіт безробітних.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.