Богодухівська міська рада

Харківська область

Об'єднання зусиль заради розвитку

Дата: 23.04.2021 15:38
Кількість переглядів: 540

Фото без опису Озеленення, чистота територій, комфортне середовище – все це належить до великого комплексу робіт з благоустрою. Та найголовніше, коли у справі благоустрою не шукають того, хто і що повинен робити, а об’єднують зусилля і влада, і громадськість, і меценати – тоді й громада міцніє і розквітає.

Саме такий висновок можна зробити за результатами весняної толоки у с. Сінне, яку організували місцеві мешканці на чолі з діловодом Володимиром КОСТОЧКОЮ, завідувачкою Сіннянським сільським клубом-філією Тетяною ГАТИЦЬКОЮ за підтримки мецената, генерального директора СТОВ «Вперед» Юрія МИХАЙЛОВА. Участь у благоустрої взяли перший заступник Богодухівського міського голови Віктор СТОЙЧИК та голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, які подарували сіннянам саджанці троянд та разом з мешканцями висадили плодові дерева та саджанці катальпи, цінного медоносу. За словами Юрія МИХАЙЛОВА, який запрононував ідею висадки катальпи, забезпечив громаду саджанцями та взяв активну участь у посадці дерев, у найближчих планах – продовжити роботу з озеленення, щоб село розквітло яскравим цвітом, принаджувало бджіл, і щоб люди приїздили милуватися, відпочивати і розвивати село.

Віктор СТОЙЧИК та Юрій ЯЦИНА відвідали сільську бібліотеку-філію, розглянули постійно діючі виставки, присвячені історії Сінного та Богодухівщини. У неформальному спілкуванні з очільниками громади мешканцями, громадськими активістами та меценатами піднімалося питання розвитку інфраструктури села, розвитку туристичної складової, змістовного дозвілля дітей та молоді. Віктор СТОЙЧИК запевнив, що міська влада і міський голова Володимир БЄЛИЙ підтримуватимуть і всіляко сприятимуть будь-яким місцевим ініціативам, спрямованим на розвиток сільських територій, адже саме село – це економічна основа держави, її фундамент.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.