Богодухівська міська рада

Харківська область

Об'єднання зусиль заради розвитку

Дата: 23.04.2021 15:38
Кількість переглядів: 528

Фото без опису Озеленення, чистота територій, комфортне середовище – все це належить до великого комплексу робіт з благоустрою. Та найголовніше, коли у справі благоустрою не шукають того, хто і що повинен робити, а об’єднують зусилля і влада, і громадськість, і меценати – тоді й громада міцніє і розквітає.

Саме такий висновок можна зробити за результатами весняної толоки у с. Сінне, яку організували місцеві мешканці на чолі з діловодом Володимиром КОСТОЧКОЮ, завідувачкою Сіннянським сільським клубом-філією Тетяною ГАТИЦЬКОЮ за підтримки мецената, генерального директора СТОВ «Вперед» Юрія МИХАЙЛОВА. Участь у благоустрої взяли перший заступник Богодухівського міського голови Віктор СТОЙЧИК та голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, які подарували сіннянам саджанці троянд та разом з мешканцями висадили плодові дерева та саджанці катальпи, цінного медоносу. За словами Юрія МИХАЙЛОВА, який запрононував ідею висадки катальпи, забезпечив громаду саджанцями та взяв активну участь у посадці дерев, у найближчих планах – продовжити роботу з озеленення, щоб село розквітло яскравим цвітом, принаджувало бджіл, і щоб люди приїздили милуватися, відпочивати і розвивати село.

Віктор СТОЙЧИК та Юрій ЯЦИНА відвідали сільську бібліотеку-філію, розглянули постійно діючі виставки, присвячені історії Сінного та Богодухівщини. У неформальному спілкуванні з очільниками громади мешканцями, громадськими активістами та меценатами піднімалося питання розвитку інфраструктури села, розвитку туристичної складової, змістовного дозвілля дітей та молоді. Віктор СТОЙЧИК запевнив, що міська влада і міський голова Володимир БЄЛИЙ підтримуватимуть і всіляко сприятимуть будь-яким місцевим ініціативам, спрямованим на розвиток сільських територій, адже саме село – це економічна основа держави, її фундамент.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.