Богодухівська міська рада

Харківська область

23 квітня - Всеукраїнський день психолога

Дата: 23.04.2021 10:31
Кількість переглядів: 462

Фото без опису 23 квітня своє професійне свято відзначають послідовники Фрейда, Юнга і Карнегі — українські психологи. І в цьому наші фахівці випередили колег з інших держав, які не можуть похвалитися офіційним днем в календарі. Навіть у світової психологічної спільноти такого немає.  Спеціалісти психологи широко затребувані в суспільстві: вони працюють у різних  сферах. Сімейні, дитячі, корпоративні, військові, шкільні, особисті — всі вони допомагають іншим людям розібратися в своїх проблемах.

Останнім часом в державі багато уваги приділяють інклюзивній освіті. Вже кілька років і в нашій громаді функціонує Богодухівський інклюзивно-ресурсний центр, фахівці якого надають психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги діткам з особливими освітніми потребами, здійснюють психологічну підтримку батьків цієї категорії дітей, адже дитина не може бути адаптована та соціалізована «сама по собі», окремо від сім’ї. Ця підтримка є важливою і з огляду на те, що дитина з порушеннями у розвитку впливає на життя всієї сім’ї.  Зі слів керівника інклюзивно-ресурсного центру, Олени КОНОНЕНКО,  психологічний супровід дітей з особливими потребами — це завжди динамічний процес, цілісна діяльність психолога, яка  вимагає великої віддачі. Головна задача психолога – зрозуміти іншу людину, не ламаючи її, допомогти їй змінити своє життя.

В день професійного свята вітаємо психологів, які працюють в нашій громаді! Бажаємо всіх видів здоров’я, кольорового життя, радості, натхнення, мудрості,  спокою, терпіння і наснаги, нехай робота приносить вам не тільки зростання досвіду, але й задоволення! 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.