Богодухівська міська рада

Харківська область

Вітаємо водіїв шкільних автобусів

Дата: 23.04.2021 09:51
Кількість переглядів: 684

Фото без опису 23 квітня відзначають День водія шкільного автобуса. Люди цієї професії мають виняткове значення для забезпечення належного функціонування галузі освіти в період її оптимізації, бо саме від їх злагодженої роботи залежить вчасне, безпечне і комфортне підвезення дітей та вчителів до навчальних закладів.  За інформацією Відділу освіти даною послугою стовідсотково охоплені всі, хто потребує підвозу. На даний час їх кількість становить 905 учнів та 65 педагогічних працівників. Підвезення здійснюється до 16 закладів загальної середньої освіти. Автопарк відділу освіти налічує 21 одиницю спеціалізованих шкільних автобусів.

Шановні водії шкільних автобусів, в день професійного свята прийміть слова вдячності за вашу працю. Нехай усі дороги будуть рівними і ведуть  до успіху, а кожен день, проведений за кермом, відкриває нові перспективи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.