Богодухівська міська рада

Харківська область

Партнерство та співпраця - невід’ємна складова діяльності Богодухівського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" в Харківській області

Дата: 22.04.2021 09:09
Кількість переглядів: 634

Фото без опису 21 квітня на базі Богодухівського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" для суб’єктів пробації проведено день соціальної служби. В даному заході взяли участь завідувач відділення соціальної роботи та соціального супроводу сімей/осіб КЗ "Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради" Наталія ЧУЙКО та психолог відділення Павло ПАЩЕНКО; спеціаліст Богодухівського МЦ з НБВПД Марина КУЛЬЧАЄВА,  працівники Богодухівського РВ. Мета заходу – популяризація здорового способу життя серед осіб, які перебувають на обліку в Богодухівському РВ,  та підвищення їх рівня обізнаності в юридичних питаннях.

Того ж дня благодійною організацією "Харківський благодійний фонд "Парус" для персоналу відділу, суб’єктів пробації та представників надавачів послуг проведено швидке тестування на ВІЛ-СНІД та гепатит С.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.