Богодухівська міська рада

Харківська область

Нарада з квартальними

Дата: 13.04.2021 11:27
Кількість переглядів: 592

 13 квітня під головуванням першого заступника міського голови Віктора СТОЙЧИКА відбулася робоча нарада з квартальними міста. В нараді взяли участь заступник голови Роман РЯБКА, керуюча справами виконавчого комітету Алла ЩЕРБАК, керівники комунальних служб. Головною темою зібрання було питання  благоустрою.

Проблем накопичилося дуже багато: це і вивіз твердих побутових відходів, і прибирання сухостою, і благоустрій вулиць міста.  Актуальним залишається питання оплати населенням вивозу та утилізації відходів. Зрозуміло, що вирішити ці питання можна лише спільними зусиллями влади і населення.

Розмова вийшла емоційною, але конструктивною. За підсумками наради були поставлені конкретні завдання керівникам комунальних служб і надані рекомендації квартальним. Необхідно постійно співпрацювати з жителями, залучати їх до прибирання прибудинкових територій, інформувати щодо відповідальності за спалення листя і сухої трави, проводити роботу щодо укладення договорів на вивезення побутових відходів. Комунальним службам підвищити особисту відповідальність за вчасність та якість наданих послуг населенню.

Голови квартальних комітетів висловили свої пропозиції та побажання міській владі, які будуть враховані в подальшій роботі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь