Богодухівська міська рада

Харківська область

Благоустрій NONSTOP

Дата: 28.09.2021 09:30
Кількість переглядів: 240

Фото без описуОблаштування зручних пішохідних зон є актуальним питанням для нашої громади. Звичайно, добре було б вирішити ці проблеми негайно, і на всіх вулицях відразу, однак, ця робота потребує часу і фінансів.
Вулиця Пушкінська одна із центральних в нашому місті, але останній капітальний ремонт тротуарів проводився давно. Зрозуміло, що з часом виникла потреба в реконструкції певних його ділянок. Так, працівниками КП «Богодухівжитло» розпочали ремонт тротуару по вул. Пушкінській. 


Багато нарікань містян викликав стан східців на цій вулиці, так як вона йде вгору та має досить крутий підйом. Ними проходить велика кількість людей, які змушені були виходити навіть на проїзджу частину автомобільної дороги Харків-Охтирка,  особливо у зимовий період.
Працівниками КП«Богодухівжитло» через підрядну організацію здійснені роботи з реконструкції пішохідних сходів біля музичної школи, кафе «Багдад» та центрального парку. Після реконструкції тротуарна зона на цих ділянках стала більш упорядкованою та безпечною.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь